De NieuwKrijt Community

Jouw Nieuwe Krijt op ons Bord? De NieuwKrijt Community!

Of je nou in het PO, VO, MBO, HBO of WO werkt, je bent waarschijnlijk gepassioneerd over het onderwijs en je hebt een duidelijke mening. Vaak wil je die mening delen, maar hoe? Start je een blog? Plaats je video’s op YouTube of Twitter je erop los? De zojuist genoemde suggesties vragen vaak continuïteit voor een constante following. Een eigen blog starten is leuk maar je doel is natuurlijk om gelezen te worden. Dat is vaak erg lastig want je blog wordt niet zomaar gevonden. Wij hebben hier een oplossing voor bedacht.

NieuwKrijt biedt haar lezers de mogelijkheid gratis een stukje van de website te gebruiken om eigen materiaal op te plaatsen. Het mooiste van alles? Alles wat je schrijft en deelt blijft van jou. Besluit je ooit een eigen blog te starten, dan staat het je vrij alles weer mee te nemen. Het doel van NieuwKrijt is te informeren over innovatie en educatie. Door kennis te delen hopen we elkaar te helpen het onderwijs in Nederlands steeds beter te maken. Ook meeschrijven?

Voorwaarden

  • Graag ontvangen wij contact- en overige gegevens zoals voor- en achternaam, e-mail, beroep, functie, regio, interesse m.b.t. onderwijs etc.
  • Je ontvangt van ons inloggegevens voor de website en een document waarin alles staat wat je moet weten om te starten.
  • Voor je begint met bloggen schrijf je een introductietekst in derde persoon enkelvoud over jezelf.
  • Een belangrijke eigenschap van de blogs is dat ze constructief zijn. Klagen zonder oplossingen past niet bij NieuwKrijt.nl. Kritisch beschouwen en alternatieven bieden wordt zeer gewaardeerd.
  • Schrijven met verkoopdoeleinden is niet toegestaan.
  • Al jouw content blijft van jou. Je zit nergens aan vast.

Stuur meteen een mail naar info@nieuwkrijt.nl!