NieuwKrijt verwelkomt Dylan Heldenbergh

Dylan Heldenbergh

Vanaf vandaag schrijft Dylan Heldenbergh als community blogger op www.nieuwkrijt.nl. Ontzettend gaaf! Wij stellen hem even voor!

Wie is Dylan Heldenbergh?

Dylan Heldenbergh (25) is werkzaam binnen het MBO Utrecht, aan de Utrechtse Zorgacademie, waar hij Engels, SLB en Mediawijsheid geeft. Daarnaast voert hij intakegesprekken met studenten die zich aanmelden voor een opleiding Verzorgende IG of Verpleegkunde bij MBO Utrecht. Ook is hij veel bezig met onderwijs en ICT, wat zich in de dagelijkse praktijk regelmatig uit in het ondersteunen van collega’s bij ICT-gerelateerde vragen en het meedenken over de implementatie van een ELO binnen het onderwijs.

Dylan’s lesgeven laat zich voornamelijk kenmerken door de informele sfeer die hij probeert te creëren. “Ik heb gemerkt dat het geen zin heeft om autoritair op te treden richting mijn studenten, gezien het kleine leeftijdsverschil. Sommige studenten zijn zelfs ouder dan ik ben!” Dylan probeert samen met zijn studenten te werken aan hun loopbaan.

Waar zal Dylan op NieuwKrijt over gaan schrijven?

  • LOB en Burgerschap
  • Engels
  • Onderwijs en ICT
  • Identiteit
  • Communicatie

Ook NieuwKrijt Community Blogger worden? Stuur een mail naar info@nieuwkrijt.nl!

Dennis de Vink

Gedreven docent Engels en mentor. Dennis schrijft met veel passie een eigen methode voor zijn vak en is erg enthousiast over formatief evalueren en handelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu