NieuwKrijt verwelkomt Gerke van Kooten


Gerke van Kooten

We zijn erg blij dat Gerke van Kooten ons team komt versterken als Community Blogger op NieuwKrijt.nl. Wij stellen hem even voor!

Wie is Gerke van Kooten?

Gerke van Kooten (27) is al meer dan vijf jaar actief in het onderwijs. Hij studeerde Bedrijfswetenschappen aan de VU en deed de eerstegraads docentopleiding aan de UvA. Op 22-jarige leeftijd startte hij samen met zijn compagnon de particuliere MBO-instelling ‘deMBOzaak‘. Inmiddels is deMBOzaak uitgegroeid tot een school met zes erkende MBO-opleidingen en verschillende locaties door Nederland. Hij houdt zich hier onder andere inhoudelijk bezig met de onderwijskwaliteit en innovatie. 

Voor Gerke is de docent de bepalende factor in het onderwijs om kwaliteit te waarborgen. Daarom besloot hij zijn docentengraad te halen.  Zo kan hij zijn eigen docenten ondersteunen bij hun deskundigheidsbevordering.

Hij zet zijn kennis en ervaring “voor” en “achter” de klas sinds kort ook op interim basis in als Bursar. Hierbij helpt hij andere scholen (PO, VO en MBO) op overzichtsniveau processen te verbeteren en anderzijds als sparringpartner te fungeren op verschillende niveaus binnen de organisatie.

Waar zal Gerke op NieuwKrijt over gaan schrijven?

  • Beleid
  • Bedrijfsvoering in het onderwijs
  • De toekomst van het onderwijs
  • Maatschappelijke thema’s
  • Inspiratie

Ook NieuwKrijt Community Blogger worden? Stuur een mail naar info@nieuwkrijt.nl!

 

Dennis de Vink

Gedreven docent Engels en mentor. Dennis schrijft met veel passie een eigen methode voor zijn vak en is erg enthousiast over formatief evalueren en handelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu