NieuwKrijt Community

Jouw Nieuwe Krijt op ons Bord? De NieuwKrijt Community!

Of je nou in het PO, VO, MBO, HBO of WO werkt, je bent waarschijnlijk gepassioneerd over het onderwijs en je hebt een duidelijke mening. Vaak wil je die mening delen maar hoe? Start je een blog? Plaats je video’s op YouTube of Twitter je erop los? De zojuist genoemde suggesties vragen vaak continuïteit voor een constante following. Een eigen blog starten is leuk maar je doel is natuurlijk om gelezen te worden. Dat is vaak erg lastig want je blog wordt niet zomaar gevonden. Wij hebben hier een oplossing voor bedacht.

NieuwKrijt biedt haar lezers de mogelijkheid gratis een stukje van de website te gebruiken om eigen materiaal op te plaatsen. Het mooiste van alles? Alles wat je schrijft en deelt blijft van jou. Besluit je ooit een eigen blog te starten, dan staat het je vrij alles weer mee te nemen. Het doel van NieuwKrijt is te informeren over innovatie en educatie. Door kennis te delen binnen de community hopen we elkaar te helpen het onderwijs in Nederlands steeds beter te maken. Ook meeschrijven?

Lees hier verder of stuur meteen een mail naar info@nieuwkrijt.nl!

Dennis de Vink

Gedreven docent Engels en mentor. Dennis schrijft met veel passie een eigen methode voor zijn vak en is erg enthousiast over formatief evalueren en handelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu