Het is enige tijd geleden dat ik een account aanmaakte bij LessonUP. Het is echter kort geleden dat ik ermee aan de slag ging. Zo gaat dat soms: In mijn zoektocht naar oplossingen voor uitdagingen in mijn lessen, verzamel en probeer ik webapplicaties. Sommige gebruik ik direct, andere wend ik later weer aan.

LessonUP

Trump

Vorige week werd LessonUP, een (web)app op mijn ‘to-try’ lijstje, een opeens erg aantrekkelijke kandidaat om uit te proberen in de les. De oorzaak was Donald J. Trump – voor veel Amerikanen ook opeens een erg aantrekkelijke kandidaat, zo blijkt nu. Ik bemerkte onrust in mijzelf en mijn leerlingen en dus zette ik even snel een lesje in elkaar over de nu ‘president-elect’. Dit deed ik met LessonUP.

Nu zeg ik snel om twee redenen:

  1. Ik heb doorgaans snel door hoe ‘programma’s’ werken.
  2. LessonUP is zó overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en logisch opgebouwd dat iedereen die het een eerlijke kans geeft ermee uit de voeten kan, en leuk ook!
Meningen over Trump in LessonUP
Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Meningen over Trump in LessonUP

Enfin, het was snel, het was fijn, het was interactief, het was makkelijk én het waren super toffe lessen! Nu ik LessonUP gebruikt heb en fijn vind wil ik het delen.

Dennis de Vink

Gedreven docent Engels en mentor. Dennis schrijft met veel passie een eigen methode voor zijn vak en is erg enthousiast over formatief evalueren en handelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu