Het is een tijdje geleden sinds mijn laatste blog maar ik ben na eerdere drukte die we allemaal wel kennen weer terug! Gelukkig meteen met iets leuks! Aanstaande maandag is het namelijk zo ver! Dé Onderwijsdagen van 2016 gaan in het WTC in Rotterdam van start en ik ben erbij!

Het programma van maandag op Dé Onderwijsdagen 2016

Dé onderwijsdagen 2016

Het thema dit jaar is ‘Onderwijs op Maat’. Na de Preconferentie met het onderwerp ‘De Digitale Leeromgeving’ in de middag, vindt ’s avonds het ‘Trending Dinner’ plaats. Gelukkig mocht Willem Karssenberg een aantal kaartjes weggeven aan edubloggers en had ik het geluk dat de maandag niet bovenaan iedereen’s lijstje stond.

Het leuke aan de Preconferentie en het ‘Trending Dinner’ is dat het interessant is voor mensen van het primair tot hoger onderwijs. Kaartjes hiervoor zijn nog te bestellen via deze link. Mocht je er nou niet bij kunnen zijn blijf dan op de hoogte via de liveblog en misschien zelfs vlog die ik aanstaande maandag zal plaatsen .

Schrijf mee aan NieuwKrijt.nl

Zoals ik net al zei vind ik het leuk dat de maandag op Dé Onderwijsdagen 2016  interessant is voor een breed publiek. Ik zou het leuk vinden als NieuwKrijt.nl dat ook is. Momenteel schrijven er mensen uit het mbo, vo en het onderwijsontwikkelveld mee aan Nieuwkrijt.nl. Ben jij ook geïnteresseerd en werk je bijvoorbeeld in het hbo, wo of po? Stuur een mailtje naar info@nieuwkrijt.nl voor meer informatie.

Wat kun je maandag verwachten?

Vragen waar je misschien antwoord op zult krijgen aanstaande maandag zijn: “Hoe kunnen we het onderwijs beter laten aansluiten op individuele leerbehoeften?” en “Welke ontwikkelingen zijn er al geweest en welke stappen kunnen we hier nog in nemen?”

Ik heb er zin in, ik hoop jij ook!

[wysija_form id=”3″]

Dennis de Vink

Gedreven docent Engels en mentor. Dennis schrijft met veel passie een eigen methode voor zijn vak en is erg enthousiast over formatief evalueren en handelen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu